Επιστροφές προϊόντων

Ο αγοραστής υποχρεούται κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων και πριν υπογράψει το αποδεικτικό παραλαβής, να προβαίνει σε έλεγχο της εξωτερικής συσκευασίας .

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν τοποθετηθεί ή να έχει παραβιασθεί το διάφανο νάιλον της συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 72 ωρών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Σε περίπτωση ελαττωματικής ή λανθασμένης αποστολής, η CASA-ACCESSORI αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την πλευρά του αγοραστή.
Σ’ αυτή την περίπτωση, η εταιρεία οφείλει να αντικαταστήσει το προϊόν με το ίδιο ακριβώς είδος και να παραλάβει πίσω το ελαττωματικό ή λάθος προϊόν.

Όλες οι αποστολές αλλαγών πραγματοποιούνται μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, αφού έχει πιστοποιηθεί ότι δεν έχει παραποιηθεί η αρχική του συσκευασία ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σ’ αυτή.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να έχει προηγηθεί έγκριση.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε ειδικές παραγγελίες , παραγγελίες ειδικών διαστάσεων / χρωμάτων.